Bestillingsskjema

Her kan du bestille respons på teksten din.

Forskjellen på en enkeltkonsultasjon og et klippekort:  Enkeltkonsultasjon er én innsending og én respons.  En enkeltkonsultasjon gjelder for et utdrag av manus, anslagsvis 10-30 sider á 2000 tegn inkludert mellomrom. Med klippekort får du et tydeligere pedagogisk løp, der vi følger deg steg for steg. Med klippekort trenger du heller ikke fylle ut bestillingsskjema for hver innlevering – vi kommuniserer direkte på e-post.

Manusgjennomgang: Gjennomlesning av et helt manus – én innsending – én respons + oppfølging. Velg antall sider i skjemaet for å se priser.

For teksthjelp og redaktøroppdrag fase 1 kan du huke av på «Enkeltkonsultasjon». Fast  pris: 590,-, oppfølging inkludert.

Husk å legge følgebrevet inn i selve manuset, på side 1. Det går bare an å laste opp én fil.

Betingelser. Betaling: Ved valg av kort/Paypal, betales oppdrag ved bestilling. Direkte innbetaling på konto eller Vipps betales etter bestilling, senest før levering (betalingsinformasjon kommer i kvitteringsmail). Ved «betaling på tilsendt faktura», kommer faktura i egen epost. Dette gjøres manuelt, og kan derfor ta inntil et par dager. Oppdraget må være betalt før levering. Jeg opererer med forskuddsbetaling fordi denne bestillingstjenesten ligger åpent ute på nett, og hvem som helst kan sende inn tekst. Til gjengjeld har jeg en fornøydgaranti, som innebærer at oppfølging alltid er inkludert. Om noe er uklart i responsen, eller du bare ønsker å diskutere innholdet i responsen for å forsikre deg om at du har skjønt hva som ligger i den, er det inkludert i oppdraget. Du kan også sende inn et eksempel på nyskrevet tekst, der du prøver ut noe av det som ble gitt i responsen, som en del av oppdraget, og uten å betale mer.