Om

 

Manushjelp.no tilbyr profesjonelle konsulenttjester i tekstarbeid. Jeg etablerte virksomheten i 2002, først under navnet Norges Litteraturskole AS, senere som Eratu litteraturskolen AS .  Vi har alltid ansatt kompetente konsulenter, som i tillegg til språk-/litteraturutdannelse har pedagogisk kompetanse og evnen til å formidle råd og anbefalinger til forfatteren på en konkret og konstruktiv måte.

Jørgen Moltubak - innehaver av Manushjelp.no

Jørgen Moltubak – innehaver av Manushjelp.no

 

Manushjelp.no har over 15 års erfaring med å hjelpe både privatpersoner og profesjonelle utgivere, som forlag, med å gjøre teksten så god som mulig før publisering. Gjennom femten år vi hatt flere tusen skrivekursdeltakere, og har vært involvert i flere hundre bokutgivelser. Hva sier tidligere kunder?

 

Jeg er utdannet litteraturviter og lektor, og i tillegg til å drive Manushjelp.no jobber jeg som forfatter og lærer. Jeg leser mange av tekstene som sendes inn til Manushjelp.no selv, men bruker eksterne konsulenter dersom det er tekster som trenger en spesiell kompetanse, eller dersom det er nødvendig av kapasitetshensyn. Du vil alltid få vite hvem som er konsulent på teksten, og kan kommunisere direkte med denne. 

 

Jeg håper du finner den hjelpen du trenger her på siden, og ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål. Hvis du vil vite mer om meg, kan du ta en kikk på min LinkedIn-profil og min forfatterside hos Gyldendal forlag. Ta gjerne også en kikk på et foredrag jeg holdt om redaksjonell kvalitet på Indieforfatterseminar i 2018. Noen spørsmål? Bruk kontaktskjemaet nederst på denne siden. Med vennlig hilsen  Jørgen Moltubak, Manushjelp.no.

 

Kontakt: